Tuesday, 19 November 2019

Spanje 2019 (2)

Ik ben vandaag op de camping bij Argeles Sur Mer gebleven. Het is hier fris voor normale doen. Ik heb vanochtend met Bo een heel stuk langs het strand gelopen.

 Plekje op de camping.

 Buren met een Unimog én grote plannen voor een lange reis.

 Andere buren met een verstandige auto keuze!

 Het strand bij Argeles Sur Mer.

In verte zie je de sneeuw op de toppen van de Pyreneeën.
Vanmiddag heb ik een filmpje gemaakt van de reis hierheen met het programma 'OpenShot Video Editer'. Vroeger deed ik dat met 'Windows Moviemaker', maar dat wordt niet meer ondersteund. Dit programma is ook simpel maar ik moet er nog een beetje in thuisraken.
De video die ik nu gemaakt heb is niet echt spannend maar was voor mij wel een goede oefening. Overgangen, knippen, faden, muziek toevoegen, titels toevoegen etc. Ik moet er een beetje handig in worden.
Zie hier het eerste resultaat:No comments:

Post a Comment