Wednesday, 30 September 2015

Trans-Pyreneeën 21 t/m 30 september 2015

Na een hele drukke zomer met de fietsverhuur moest ik er hoognodig even tussenuit. Ik kon in mijn agenda 2 weken vrij maken om de 'Vibraction' route door de Pyreneeën te gaan rijden. De route gaat van oost naar west.
De opzet, mijn Land Rover Defender '90' met daktent zoals de vorige keer naar Andalusie werkte goed. Toch nog een paar kleine aanpassingen gedaan.
-Twee extra dakdragers vóór de daktent met een rek erop voor een extra bagage kist, 2 jerrican's en een schep.
-In de auto zit nu een 35 ltr Waeco compressor koelbox. Om deze onbezorgd te kunnen laten draaien heb ik een tweede accu geplaatst.
-De luifel gebruik ik eigenlijk alleen maar met slecht weer. Dan waait het meestal ook. Daarom nu ook zijwanden bij de luifel die universeel zijn te gebruiken. Ze kunnen bijvoorbeeld ook aan de daktent worden bevestigd als door de wind koken bij de achterdeur lastig is.
 Het was een geweldige tocht. Ik heb er 10 dagen over gedaan. Rustig aan, maar dat moet op de meeste plekken sowieso. Rondgekeken in verlaten dorpjes. Wild gekampeerd op super mooie plekken. Van alle foto's en video's heb ik een filmpje gemaakt.............

No comments:

Post a Comment